OLCSÓ ONLINE REKLÁM

OLCSÓ REKLÁMOK KÜLÖNLEGESEN ÉRTÉKES DOMAIN NEVEKEN

HIRDETŐI JELENTKEZÉS

 

az onlinekereskedelem.hu weboldalra

 
A hirdetéshez az alábbi adatokat kell megadnia. A mezőnevek előtt található számok a megadott adatok megjelenítési helyét mutatják, a példakép szerint. Kérem olvassa el a kis kék ikonnal jelzett infomezőt, néhány hasznos tanácsot is adunk, amivel hatékonyabb lehet a hirdetése. Kérjük hogy tartsa be a megadott maximális szöveghosszakat.
  
 


Szeretné az ingyenes hirdetési lehetőségét kihasználni? :: Amennyiben él az ingyenes lehetőséggel, semmilyen kötelezettsége nincs a jövőben. Amikor lejár az ingyenes hirdetés időszaka, lehetősége lesz szabadon eldönteni, hogy a továbbiakban szeretne-e hirdetni. A számlázási adatokat mindenképpen adja meg. (az hogy jelen pillanatban nem látható egy kategóriában hirdető, nem biztosítja azt hogy Ön az első)
 Ha már nincs ingyenes lehetőség, kívánja hogy megjelenítsük a hirdetését 16,5 Ft / nap (6.000 Ft / év) áron? :: Amennyiben már nincs ingyenes lehetőség, és az IGEN-t választja, automatikusan küldünk egy proforma számlát, amely egyenlítése után jelenik meg a hirdetése.
 

 
 
A hirdetés megjelenéséhez szükséges adatok:
 
Online Hirdetés Megjelenése példa.
(1) Weboldal cím (URL) :: lehetőség szerint www nélkül, ha így is működik
 
(1) Weboldal leírás (TITLE) Maximum 3 mondat. :: Ha az egeret a weboldal címe (link) fölé visszük ez a felirat jelenik meg a a megjelenő szövegbuborékban. Érdemes kitölteni, hiszen értékes kulcsszavakkal lehet dúsítani! (Maximum 3 mondat)
 
(2) Fő leírás, tevékenység. Maximum 5-6 szó :: A weboldal címe mellett jobbra található látható szöveg. Érdemes a leglényegesebb kulcsszavakat ide írni. Kiemelt fontosságú.
 
(3) Termékek, szolgáltatások (Kb 2 mondat, 13-16 szó) :: A legfőbb termékek és/vagy szolgáltatások felsorolása. Nem szükséges a vessző, inkább használja az értékes helyet kulcsszavak számára.
 
(4) Leírás ( Kb 2 mondat, 13-16 szó) :: Amit a cégről tudni kell. (Kb. 2 mondat, 13-16 szó)
 
(5) Azért válasszon minket (Kb 2 mondat, 11-14 szó) :: Mi az a különbség amit az Önök cége felmutat? Mért éppen az Ön cégét válassza a látogató? Ez az az információ amire a legtöbbünknek szüksége van egy-egy döntés előtt. Kivételesen ne kulcsszavakat halmozzon. Mutasson különbséget, segítse látogatóit! (Kb. 2 mondat, 11-14 szó)
 
Elérhetőségi adatok:
 
(6) Cég neve :: Kötelező megadni.
 
(6) Irányítószám :: Kötelező megadni.
 
(6) Város :: Kötelező megadni.
 
(6) Utca, házszám :: Kötelező.
 
(7) Telefonszám 1 :: Nem kötelező.
 
(7) Telefonszám 2 :: Nem kötelező.
 
(7) Fax :: Nem kötelező megadni.
 
(7) Email :: A cég általános email címe. A következő kérdéssel kiválaszthatja hogy hogyan jelenjen meg az email cím a hirdetési oldalon.
 (7) Az Email cím megjelenjen a hirdetésben? :: Szövegesen kódolva: info (qkac) weboldalcim.hu Linkelt formában, rá lehet kattintani az email címre, és a látogató a levelezőprogramjával gyorsan tud üzenni. Hátránya hogy a nyilvánosságra hozással növekedhet a SPAM-ek száma. Inkább a szöveges kódolást javasoljuk.
 
(8) Kulcsszavak (25-35 szó) :: Kulcsszavak, amelyek alapján látogatót várnak a weboldalukra. Fontos hogy az Ön linkje körül legyen véve azokkal a kulcsszavakkal, amelyek által látogatókat vár.
 
(9) Kép, logó feltöltés :: Céglogó vagy kép, mi átalakítjuk a megfelelő méretre! méret: 220x50 pixel. Szinte bármilyen képformátumot fogadunk. Maximum 2MByte, Elfogadott fájltípusok: jpg, gif, png, tif, bmp, pdf, psd, cdr, ai, zip, rar.
 
(9) Kép felirat (TITLE) (Maximum 3 mondat) :: Ha az egeret a kép fölé visszük ez a felirat jelenik meg. Érdemes néhány kulcsszót elhelyezni benne! (Max 3 mondat)
 
(9) Kép leírása (ALT) (Maximum 3 mondat) :: ALT tag: Információk gyengénlátók és korlátozottak részére, a kép leírása . Néhány kulcsszó ide is beszúrható. Azért óvatosabban! Max. 3 mondat.
 

Egyéb adatok

 
Az alábbi adatok nem jelennek meg a hirdetésében:
 
Kapcsolattartó (az Ön) neve :: Adja meg annak a nevét akivel kommunikálni tudunk, ha szükséges.
 
 
Kapcsolattartó email címe :: Amennyiben irásos formában szükséges kommunikálni, ezen a címen tesszük.
 


 
Adószám :: Az ingyenes megjelenéshez is kötelező megadni.
 
Cégjegyzék szám :: Az ingyenes megjelenéshez is kötelező megadni.
 
Amennyiben a számlázási cím nem egyezik meg a fentiekkel, itt tudja a szükséges adatokat megadni:
 
 
 
 
 
 

Jelentkezés és kedvezmények

 
Ajánlói kód: :: amit attól a személytől kapott, aki Önnek ezt a lehetőséget ajánlotta. Ha nem kapott ilyet, ne töltse ki a mezőt.
 

 
Írja be az alábbi képen látható szava(ka)t: